• Curs preparatori a les oposicions del cos de Policies Locals. Matrícula: 50€ per Bizum al 678 77 94 63 per reservar plaça. Pagament Primera quota (1/4): 100€ Quatre quotes: Gener, Febrer, Març i Abril de 2023 L'activitat formativa està exempta d'iva. L'alumne té l'obligació, quan faci el pagament mitjançant la passarel·la del TPV virtual del BBVA en aquest lloc web, d'introduir les seves dades. Aquestes són vàlides per la facturació del pagament, per la matriculació i per la inscripció del curs.
  • LLEI 4/2015

    90,00 
    Curs preparatori a les oposicions del cos de Mossos d'Esquadra. Pagament Únic: 90€  L'activitat formativa està exempta d'iva. L'alumne té l'obligació, quan faci el pagament mitjançant la passarel·la del TPV virtual del BBVA en aquest lloc web, d'introduir les seves dades. Aquestes són vàlides per la facturació del pagament, per la matriculació i per la inscripció del curs.
  • Curs preparatori a les oposicions del cos de Policies Locals. Matrícula: 30€ Pagament Únic: 945€ L'activitat formativa està exempta d'iva. L'alumne té l'obligació, quan faci el pagament mitjançant la passarel·la del TPV virtual del BBVA en aquest lloc web, d'introduir les seves dades. Aquestes són vàlides per la facturació del pagament, per la matriculació i per la inscripció del curs.
  • Curs preparatori a les oposicions del cos de policies locals. Matrícula: 30€ Pagament Primera quota (1/2): 472,5€ L’activitat formativa està exempta d’iva. L'alumne quan faci el pagament mitjançant la passarel·la del TPV virtual del BBVA en aquest lloc web, és obligatori que introdueixi les seves dades. Aquestes són vàlides per la facturació del pagament, per la matriculació i per la inscripció del curs. En unes hores, li enviarem un correu electrònic on li demanarem l'ompliment d'un formulari per recollir les seves dades per poder-li enviar un rebut bancari pel cobrament de 472,5€, a principis del mes següent, en concepte del segon i últim pagament. En tots els casos els pagaments de tots els rebuts són d'obligat compliment en concepte de rebre tots els continguts i formacions del curs.
  • Curs preparatori a les oposicions del cos de mossos d'esquadra. Matrícula: 30€ Pagament Primera quota (1/7): 135€ L’activitat formativa està exempta d’iva. L'alumne quan faci el pagament mitjançant la passarel·la del TPV virtual del BBVA en aquest lloc web, és obligatori que introdueixi les seves dades. Aquestes són vàlides per la facturació del pagament, per la matriculació i per la inscripció del curs. En unes hores, li enviarem un correu electrònic on li demanarem l'ompliment d'un formulari per recollir les seves dades per poder-li enviar-li els succecius rebuts bancaris pel cobrament de 135 + iva, durant els primers dies dels sis mesos següents, en concepte del pagament del curs. En tots els casos els pagaments de tots els rebuts són d'obligat compliment en concepte de rebre tots els continguts i formacions del curs.
  • Preparació a l'entrevista per l'accés al cos de Policies Locals. Pagament Únic: 230€ L'activitat formativa està exempta d'iva. L'alumne té l'obligació, quan faci el pagament mitjançant la passarel·la del TPV virtual del BBVA en aquest lloc web, d'introduir les seves dades. Aquestes són vàlides per la facturació del pagament i per la inscripció de la formació.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top